Moeite met het invullen van de schadeformulieren?

Met onze schadeafdeling alles in één keer geregeld, daar rijden autogebruikers in Utrecht en Houten voor om

Schade aan de lak, een kapotte voorruit of een ingedeukte deur? Het kan iedereen overkomen, maar het blijft vervelend. Bij Autobedrijf de Kruif werken we met de beste apparatuur om ervoor te zorgen dat u weer zo snel mogelijk veilig de weg op kunt.

Als u een ongeluk heeft gehad, krijgt u direct te maken met een hele papierwinkel. Wij verzorgen uw hele schadeprocedure. Dit wordt door onze klanten als prettig ervaren, van Utrecht tot Houten.

Staat uw auto langer dan een dag in de garage? Dan krijgt u één van onze 4 leenauto’s mee. Hier zijn alleen de brandstofkosten aan verbonden.

Verschillende schadeherstelwerkzaamheden

Bij Autobedrijf de Kruif levert onze schadeafdeling allerlei schadeherstelwerkzaamheden. Van het repareren van grote schade na een ongeval tot klein lakwerk.

Algemeen schadeherstel
Compleet schadeherstel na een ongeval. Alle schade aan de auto wordt gerepareerd.

Paneelreparatie
Bij een paneelreparatie repareren we alleen het beschadigde deel. Alleen het beschadigde paneel wordt in de kleur en blanke lak gespoten. We plakken de aangrenzende delen af. Doordat we alleen plaatselijk herstelwerk uitvoeren, verloopt de reparatie sneller én goedkoper. De originele fabriekskleur kan in de tijd door invloeden van buitenaf iets zijn veranderd. De kleur die wij op het te repareren deel spuiten kan daarom iets afwijken, maar het verschil is vaak nauwelijks waar te nemen.

Snel herstel
Bij snel herstel voeren we een snelle paneelreparatie uit, waarbij we gebruikmaken van UV-technologie. Alleen de reparatieplek wordt in de juiste kleur bijgespoten, waarna het gehele paneel in de blanke lak wordt gezet. Het verschil met paneelreparatie is dat de werkzaamheden bij snel herstel worden uitgevoerd in één werkdag.

Uitdeuken
Kleine deukjes in uw auto verwijderen wij zonder dat spuiten noodzakelijk is. Belangrijk is dat de lak niet beschadigd is.

Ruitreparatie
Wij repareren sterretjes in voorruiten, waardoor verdere scheurvorming voorkomen kan worden. We hoeven niet te (de)monteren. Ruitreparatie is bijna altijd gratis bij een autoverzekering vanaf WA+.

Wilt u meer weten over onze herstelwerkzaamheden of wilt u uw auto langs brengen voor reparatie? Neem contact met ons op.

Autobedrijf de Kruif
Provincialeweg 53
3998 JH  Schalkwijk

Contactinformatie
T: 030 – 601 12 94
E: info@dekruifschalkwijk.nl

KVK: 54970512

Openingstijden
ma t/m vrij: 07:30 – 17:30
za: 09:00 – 15:00
Zondag gesloten

‘s avonds op afspraak

Design By RVDBICT