Veilig de weg op dankzij Autobedrijf de Kruif

Reparatie en onderhoud in Schalkwijk, gemakkelijk te bereiken vanuit Utrecht en Houten.

Het is belangrijk voor uw veiligheid en de levensduur van uw auto om deze regelmatig te laten controleren. Onze klanten uit Utrecht en Houten nemen de moeite om langs te rijden en kennis te maken met de vakmensen van Autobedrijf de Kruif in Schalkwijk. Wij voeren alle werkzaamheden uit. In onze goed uitgeruste werkplaats repareren en onderhouden zij alles aan uw auto.

Reparatie en onderhoud voor elk merk

Behalve het verkopen van nieuwe auto’s en occasions, hebben wij ook een goed uitgeruste werkplaats. Ons garagebedrijf is een erkend BOVAG-autobedrijf. Daarnaast zijn we ook aangesloten bij het RDW. We repareren en voeren onderhoudswerkzaamheden uit voor elk automerk. Tijdens reparatie of onderhoud hebben wij voor u een gratis leenauto ter beschikking, waar alleen brandstofkosten aan verbonden zijn.

Reparatie
Is de airco defect of brandt het olielampje? Moeten distributieriemen, waterpompen, dynamo’s of koppelingen vervangen worden? In onze werkplaats voeren wij met hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur alle reparaties snel en effectief uit. Onze medewerkers zijn vakkundig in zowel oude als nieuwe technieken. Kom dus gerust langs met uw oldtimer of sportauto.

Onderhoud
Ons autobedrijf in Schalkwijk is gecertificeerd in het uitvoeren van de jaarlijkse APK. Hiermee rijdt u weer met een gerust hart met uw auto de weg op.

De onderdelen die wij vervangen zijn van de originele fabrikant of heeft dezelfde kwaliteit als de originele onderdelen. Mochten de onderdelen te duur zijn of moeilijk leverbaar zijn, dan gaan wij op zoek naar betaalbare gebruikte onderdelen. Uiteraard gebruiken wij alleen tweedehands kwaliteitsonderdelen.

Bent u zelf in het bezit van gebruikte onderdelen en wilt u deze graag gemonteerd hebben in uw auto? Dat is zeker mogelijk.

Kleine of grote beurt

Het is verstandig om de auto buiten de apk-keuring om nog eens te controleren. Bijvoorbeeld bij de wisseling van de seizoenen.

Kleine beurt
Bij een kleine beurt wordt uw auto voornamelijk visueel geheel nagekeken. Zo checken we bijvoorbeeld de banden en de uitlaat.

Grote beurt
Als u kiest voor een grote beurt wordt de auto in algehele staat nagelopen. Diverse onderdelen worden van de auto verwijderd voor nadere inspectie. U kunt hierbij denken aan:

  • Functionaliteitsmeting schokdempers
  • Afstelling koplampen
  • Vervanging brandstof en olie- en luchtfilter
  • Verversing motorolie
  • Controle ruitenwissers, schokbrekers en vloeistoffen
  • Controle banden en carrosserie
  • Reinigen rondom remmen en balanceren van de wielen

Autobedrijf de Kruif
Provincialeweg 53
3998 JH  Schalkwijk

Contactinformatie
T: 030 – 601 12 94
E: info@dekruifschalkwijk.nl

KVK: 54970512

Openingstijden
ma t/m vrij: 07:30 – 18:00
za: 09:00 – 15:30
Zondag gesloten

‘s avonds op afspraak

Design By RVDBICT